Klantverhalen

Ontdek hoe onze klanten profiteren van onze innovatieve oplossingen en hoe zij hun mobiliteit hebben geoptimaliseerd met behulp van onze tools en expertise. Van het verbeteren van de efficiëntie tot het verlagen van kosten en het verminderen van milieu-impact.

Blader door de verhalen van diverse sectoren en bedrijfsgroottes en zie hoe onze op maat gemaakte oplossingen aansluiten bij de unieke behoeften van elk bedrijf. Of het nu gaat om de last-mile, een afspraak in de stad of een beurs aan de andere kant van het land, onze klanten delen graag hoe GoAbout hen heeft geholpen om hun operationele doelen te bereiken.

Neem een kijkje en ontdek hoe ook jouw bedrijf kan profiteren van een samenwerking met GoAbout.

Q42

Ontdek hoe Q42 in Den Haag met slimme deelfietsen van GoAbout de uitdagingen van een verhuizing, en dus meer reistijd, overwon. Deze groene fietsen bieden medewerkers een duurzame en efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer en zakelijke afspraken, naadloos geïntegreerd via het GoAbout-platform. Een win-win voor Q42 en haar werknemers, waar duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatie hand in hand gaan.

Lees meer...

Binnenkort meer...

Contact & maatwerk

Geïnteresseerd geraakt en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons mailen op contact@goabout.com en bellen op +31 70 201 1012.