GoAbout icon

Visie en missie

We wonen dicht op elkaar en willen allemaal naar ons werk, sporten, boodschappen doen en leuke dingen ondernemen. Maar zo dicht op elkaar wordt het steeds lastiger en duurder om dat allemaal met onze eigen auto en fiets te doen. En ze staan 99% van de tijd stil. Voor je het weet, staat je straat vol met blik. Zonde toch? 

Het is gelukkig steeds normaler om verantwoord met onze omgeving om te gaan en dat wordt ook steeds makkelijker en goedkoper met nieuwe technologie. We werken steeds vaker plaats- en tijdonafhankelijk en kunnen over steeds meer deelvervoer beschikken. Mobiliteit wordt daardoor wel nóg complexer.

Wij willen minder blik op straat, geen uitstoot, maar wel een werkende, schone auto en fiets wanneer we hem nodig hebben, zonder te hoeven reserveren en betaalbaar voor dagelijks gebruik. Kortom: wij willen de voordelen van delen, zonder de nadelen.

GoAbout wil het eenvoudiger, fijner én betaalbaar maken om gebruik te maken van deelmobiliteit voor je dagelijkse reizen. En dan bedoelen we eenvoudiger, fijner en betaalbaar in vergelijking met je eigen auto of fiets.De uitgangspunten die boven ons bed hangen

1. Eenvoud

Wij houden van simpel. Jouw mobiliteit is vast complex genoeg, laten wij daar niet nog meer ingewikkelde dingen bij verzinnen. Niet reserveren bijvoorbeeld, maar gewoon naar buiten lopen en rijden. Alleen je telefoon meenemen, want dat is je sleutel. Simpele tarieven en voorwaarden.

2. Fijn

Delen hoeft niet spartaans te zijn. Wij geloven in een dagelijkse dosis aangenaam. Dat betekent bijvoorbeeld dat we comfortabele auto's en fietsen bieden, maar ook dat die schoon zijn en werken. En geen gedoe meer met garages, wasstraten en tankstations!

3. Betaalbaar

Als je soms met de auto, soms met het ov en soms met de fiets reist, betaal je vaak voor allemaal teveel. Abonnementen én losse ritten zijn te duur. Dat moet anders. Wij bieden één abonnement voor al je mobiliteit, tegen aantrekkelijke tarieven.

GoAbout is hét alternatief op auto- en fietsbezit. Eenvoudige, fijne én betaalbare deelmobiliteit voor je dagelijkse reis.

Team

Om onze ambities waar te maken werkt GoAbout met de 'brightest minds' die er te vinden zijn. Kijk op onze LinkedIn pagina voor meer informatie: Wat binnen GoAbout centraal staat verwachten we ook van onze partners. We werken dan ook samen met personen en partijen die onze visie en ambitie delen.

Contact

Wil je ons (onverwacht) bezoeken dan maak je de meeste kans op Het Want 3, 8802 PV in Franeker. Daar kun je eventuele post ook naar toe sturen.

Ben je benieuwd wat we je zakelijk te bieden hebben? Kijk dan op de Reisplanner+ API & Widget pagina.