Reisplanner

GoAbout biedt een multimodale, persoonlijke reisplanner. Hierin worden zowel de auto, fiets als het OV integraal en actueel meegenomen. Deze technologie is beschikbaar als widget en als API voor applicatie-ontwikkelaars die gebruik willen maken van reisplanning. De GoAbout Planner+ API biedt het meest volledige, actuele en multimodale reisadvies van Nederland.

Alle adressen van nederland

Voor het invoeren van een herkomst en bestemming is een Geocoder beschikbaar. Deze maakt het mogelijk om adressen, postcodes en stations in te voeren. De 'reverse Geocoder' biedt daarnaast de mogelijkheid om je huidige locatie om te zetten naar een straat in de buurt.

HET Multimodale REISADVIES

Het GoAbout reisadvies bestaat uit een set aan verschillende reis-alternatieven van deur-tot-deur. Door het invullen van een herkomst en bestemming op een vertrek of aankomst datum en tijd wordt een zo actueel en volledig mogelijk reisadvies gegenereerd. We bieden voor alle modaliteiten een prijsindicatie, een zo exact mogelijke reistijd(-verwachting) en de CO2-uitstoot van de rit.

MODALITEITEN EN diensten

In onze planner is een totaalaanbod van lopen, fietsen, het OV en de auto opgenomen. Al deze modaliteiten vormen een integraal onderdeel van onze planning. Dit betekent dat de modaliteiten ook als reis-deel beschikbaar zijn van een trip (zoals het fietsen naar het station). Ook hebben we een uitgebreide database met beschikbare reisdiensten, zoals deelfietsen, deelauto's, huurauto's en vervoer op maat.


API

De GoAbout API biedt de uitgebreide functionaliteiten die je verwacht van een persoonlijke reisplanner. De meest actuele (technische) documentatie van de API staat online. Als je er mee aan de slag wilt kun je API-toegang aanvragen.

Aansluiten

We ondersteunen onze klanten bij het aansluiten van de GoAbout Planner+ API. Hiervoor verstrekken we een unieke 'API Key' en bieden documentatie en technische support. GoAbout maakt gebruik van moderne technologie waardoor het relatief eenvoudig is voor ontwikkelaars om het reisadvies in te passen in apps en websites. We gebruiken bijvoorbeeld een Restful/Hypermedia (HAL) API en Oauth 2.0 voor de authenticatie.

Tarieven (excl. btw)

We rekenen éénmalige opstartkosten van € 1.200,-. Daarnaast zijn er maandelijkse kosten voor het gebruik van de Planner+ API. Deze worden hieronder genoemd.

Tot 15.000 adv/mnd
€1.000,-
Tot 50.000 adv/mnd
€1.650,-
Tot 150.000 adv/mnd
€2.675,-
Boven 150.000 adv/mnd
€14,50 / 1.000 extra adviezen

Adviezen zijn niet 'mee te nemen' naar de volgende maand. Boven de 150.000 adv/mnd wordt per 1.000 afgerekend, waarbij een deel van 1.000 als 1.000 wordt gerekend.

Plan widget

De GoAbout widget maakt het mogelijk om bezoekers van je website eenvoudig een reis te laten plannen. Zo wordt het een stuk makkelijker om een bereikbaarheidspagina op te zetten voor je kantoor of evenement. Je bezoeker vult een vertreklocatie in en krijgt een totaaloverzicht van de reisalternatieven om naar jouw locatie te reizen.

Aansluiten

De widget is naar jouw wens te configureren. Zo kun je één of meerdere bestemmingen vastleggen. Ook is het mogelijk om een voor de bezoeker al een aankomst of vertrek datum/tijd in te regelen. Je kunt zelf je widget configureren.

Gratis

Het gebruik van de widget is gratis.

Contact & maatwerk

Geïnteresseerd geraakt en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons mailen op contact@goabout.com en bellen op +31 70 201 1012.