GoAbout BikeSharing

Het slimme fietsdeelsysteem

Fietsen delen zonder gedoe met sleutels en openingstijden. Met het GoAbout BikeSharing platform start je vandaag nog met je eigen fietsdeelsysteem. Met de app kunnen jouw gebruikers zich registreren en met één druk op de knop het slot openen. Bikesharing is een flexibele oplossing voor zowel poolfietsen bij bedrijven als verhuur aan consumenten. Je hebt alleen nog fietsen nodig!

Vraag vrijblijvende offerte aan

100% gereed

Alles staat klaar om direct aan de slag te gaan.

De App

Maximaal 3 minuten. Zo snel zitten jouw gebruikers op de fiets. Ze registreren zich ter plekke via hun smartphone, of vooraf via hun computer of tablet. Ze voegen een betaalmethode toe via iDeal of Creditcard. De kosten worden achteraf geïncasseerd. Fietsen maar! Ze openen het slot met de app en kunnen fietsen. Inleveren kan weer in op door jou bepaalde locaties.

Het slimme slot

Als één van de eersten hadden wij een app voor het AXA eRL smart lock, de marktleider in ringsloten. Het slot werkt op een eenvoudig te vervangen batterij, met een levensduur van ongeveer 2 jaar. Op het slot past ook een standaard AXA insteekketting en is daarmee ook geschikt voor e-bikes.
Het slot wordt in combinatie met het BikeSharing platform al door meerdere verzekeraars geaccepteerd.

Het portal

Het online portal van GoAbout BikeSharing geeft je eenvoudig real-time overzicht over jouw gebruikers, het gebruik, de fietsen en de locaties.


Dockless bikesharing voor iedereen

Deelfietsen zonder dure infrastructuur, of "Dockless bikesharing", is nu bereikbaar voor iedereen. Met het GoAbout platform maak je met slimme geofencing zelf dropzones waar jouw gebruikers hun fiets kunnen pakken of inleveren. Je bepaalt zelf of gebruikers ook op een andere dropzone in mogen leveren en hoe groot de dropzone is. We ondersteunen allerlei soorten tarieven. Bied jouw gebruikers abonnementen, prijzen per uur, per dag of oplopende prijzen na een bepaalde periode. Het kan allemaal.

B2C: GoAbout verzorgt de facturatie en transacties

Als je GoAbout de transacties en facturatie laat doen (iDeal, Creditcard en automatische incasso). Je ontvangt de opbrengsten uit de verhuur en die worden maandelijks door GoAbout aan jou uitbetaald.

B2B: Jij factureert de klant of gebruiker

Voor een vast bedrag per maand maak je een einde aan sleutelbeheer.

Tarieven (excl. btw)

AXA eRL Smart Lock, per stuk
€ 124,95
Eenmalige aansluitkosten (tot 50 sloten)
€ 250,-
Maandelijkse kosten per slot
€ 6,90

Prijzen zijn excl. 21% BTW en onder voorbehoud. Er zijn staffelkortingen mogelijk. Vraag een offerte aan voor een exacte prijs.

Vraag een offerte aan

Wil jij vandaag nog beginnen met jouw deelfietsproject? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact & maatwerk

Geïnteresseerd geraakt en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons mailen op contact@goabout.com en bellen op +31 70 201 1012.